Estetisk tandvård

Estetisk tandvård

Estetisk behandling kan vara allt från att laga små hål, byta gamla fyllningar, till att göra porslinsfasader i framtandsregionen eller göra tandimplantat.

Lagningsmaterialen har utvecklats en hel del de senaste åren. Både färg och kvalitet har förbättrats avsevärt. Användningen av dessa material gör att en lagning är svår att upptäcka. I de fall där utsidan av tänderna i framtandsregionen är skadade på något sätt använder man sig av porslinsfasad så kallad skalfasad. Det är tunna porslinsskal som cementeras fast på tandens framsida.

Om du vill ha ljusare tänder finns idag mycket bra och skonsamma blektekniker. Det finns olika typer av behandlingar beroende av vilket blekmedel som används. Vissa behandlingar görs av tandläkaren, andra kan du göra själv hemma.

Ett gyllene leende med hjälp av tandsmycken!

Förgyll ditt leende med tandsmycken i guld, med eller utan ädelsten. Tandsmyckena är mellan 2- 4 mm och finns i många olika former. Smyckena klistras fast med ett osynligt tandcement. Detta gör att de sitter stadigt, men samtidigt är lätta att avlägsna om du så önskar.
Design: JT Solutions