Nässjö Implantatcentrum

Första besöket hos oss

Som ny patient är det viktigt för oss att vi lär känna dig och att du lär känna oss. Du har kanske hört talas om oss via vänner, familj eller kolleger och läst här på vår webbsida. Då känner du kanske till en del om vår behandlingsfilosofi och tycker att den passar dig?

Vad händer?

Många är rädda och oroliga för vad som händer vid det första besöket och därför är det viktigt att veta att det första behandlingstillfället, som vi avsatt ordentligt med tid för, är helt smärtfritt.
Vi använder röntgen för att få en översikt över tillståndet i din mun. Det är också viktigt för oss att få höra dina önskemål och varför du kommer till oss.

Vi avsätter vanligtvis ca 30 minuter för det första besöket, men om du känner att du behöver mer tid säger du ifrån när du bokar din tid. Efter besöket, när du har gått, ägnar vi även tid åt att gå igenom bilderna som tagits och de resultat vi erhållit. Om det är något vi är osäkra på konsulterar vi de andra kollegorna i vårt nätverk för att få råd. Kostnaderna vid det första besöket är ca 650:-. Vi föredrar att du betalar med kort eller kontant.

Design: JT Solutions